Actes i serveis a institucions

Oferim els nostres serveis de suport protocol·lari i coordinació d’actes a ajuntaments, consells comarcals i altres ens supralocals per tal de portar a terme diades temàtiques com el Dia Internacional de la Pau, el Dia de la No violència, xerrades i conferències monogràfiques sobre temes relacionats amb la Unió Europea, la celebració del 9 de maig Dia d’Europa o el Dia dels Drets dels Infants, entre d’altres.

Organitzem cursos sobre Enfocament de Marc Lògic (per a cooperació internacional) amb formadors propis o subcontractem serveis com il·lustradors o contacontes per actuar a biblioteques, places, escoles, casals i espais del vostre municipi.

Impulsem accions per a grups, organitzant activitats pensades per a gent gran o dinamitzant col·lectius d’adolescents o joves per a pintar murals o realitzar grafitis monogràfics i artístics segons indicacions de la regidoria que les potencia.

Donem suport per a l’organització de jornades internacionals amb contraparts, ciutats agermanades, trobades de treball i delegacions internacionals.

Tot seguit trobareu fotografies de tasques que hem portat a terme en diversos municipis de Catalunya.