Serveis i Complements

Disposem de serveis complementaris i elements decoratius que ajudaran a donar un aire especial al vostre esdeveniment.

EL NOSTRE EQUIP engloba el servei oficiants de casaments o mestre de cerimònies civils, persones que s’encarreguen de “ratificar els vots” de la parella que ja s’ha casat legalment, però volen celebrar el seu enllaç amb els seus familiars i amics fora del jutjat o l’ajuntament. Com a professionals especialistes en protocol i amb facilitat per a expressar-se en públic ofereixen un aire més emotiu i personalitzat a l’acte. A través de les reunions preparatòries s’adequa a l’estil de cada parella, poden oficiar amb un aire formal o bé es poden transformar en un personatge de ficció sigui un escolà, un vasall medieval o un oficial de l’imperi japonès, segons l’ocasió.

Músics, gaiters, guitarristes, solistes o corus evoquen moments especials de la vida de la parella i posen l’emoció a flor de pell.

Col·laborem amb empreses del sector transport per tal que tingueu el vehicle idoni
per conduir amb comoditat els vostres convidats des del lloc de la cerimònia fins al banquet sense preocupacions de com arribar i on aparcar. També podem oferir-vos vehicles d’època o temàtics que coordinin amb la temàtica del vostre casament.

En l’apartat COMPLEMENTS DECORATIUS hem incorporat materials per guarnir tot tipus d’actes i estils.

ENTRETENIMENTS. Per tal de sorprendre i crear moments especials disposem de diversos elements DIY com l’arbre de les empremtes, el llibre de firmes o dedicatòries o pissarres, retolacions i photocalls informals que complementaran la diversió durant la jornada. En actes nocturns i abans de començar el ball també podreu alliberar els fanalets voladors amb els bons desitjos per als noucasats. És una activitat que agradarà als convidats de totes les edats i crearà una bella estampa de llum al cel.